Serveis

Serveis

Sistema personalitzat dosificació (SPD)

Sistema personalitzat dosificació (SPD)

Destinat a tots els pacients polimedicats que tenen  dificultat en el compliment de la pauta terapèutica.  Per donar  aquest servei  fem servir  la  tecnologia  més avançada, que  ens permet donar un servei d'alta qualitat. Per fer-ho possible  estem en comunicació constant amb pacients, sanitaris i familiars  per  fer un seguiment  tant del pacient com de la correcta presa dels medicaments.

Solucions a la mobilitat i dependència

Solucions a la mobilitat i dependència

Podem oferir diferents opcions per ajudar tant al pacient com als cuidadors.
-Ajudes tècniques d'ortopèdia
-Ortesis per rehabilitació
-Lloguer i venda de cadires de rodes, a més som centre autoritzar per dispensar receptes PAO, és a dir, articles d'ortopèdia finançats pel CatSalut.

seguiment diabetes

Seguiment perfil lipídic i diabetes

Fem seguiments de la PRESSIÓ ARTERIAL de manera gratuïta.

També fem determinacions del perfil lipídic (HDL, LDL, TRIGLICÈRIDS), determinacions de GLUCOSA i HEMOGLOBINA GLICOSILADA que ens permet determinat una mitja del teu estat de glucèmia en els últims 3 mesos.

arracades farmacia maresme

Posem arracades a nadons, nens i adults

Si vols posar les arracades al teu bebè o a tu mateix, i vols un mètode ràpid, higiènic i poc dolorós, pots venir i nosaltres ens encarreguem de fer-ho.

dermoanalisis pell

Dermoanàlisi personalitzat de la teva pell

Per elaborar una rutina personalitzada, és imprescindible conèixer amb detall l'estat de la teva pell, ja que les seves necessitats varien constantment en funció tant de factors externs (pol·lució, temperatura...) com per factors interns (estrès, hàbits alimentaris, tabac, hormonals...).

Per identificar les necessitats de la teva pell fem servir el dermoanalitzador Microcaya que ens permet conèixer la teva pell en profunditat per donar-te el millor assessorament. En aquest estudi determinarem paràmetres tan importants com hidratació, elasticitat, pigmentació, etc. Que ens permetran l'elaboració d'una Rutina facial personalitzada i exclusiva per a tu. A més de fer-te el seguiment dels tractaments iniciats amb nosaltres i valorar la teva evolució.

aromaterapia olis essencials

Aromateràpia i olis essencials

Si  t'agraden les teràpies naturals, i estàs interessat en les essències pures de les plantes amb certificats  bio. Et podem ajudar a descobrir el què els olis essencials poden fer per tu en tots els nivells, tant físics, com emocionals, etc. Vine a descobrir el món de l'aromateràpia amb nosaltres.

productes veterinaris

Productes veterinaris

Disposem de línia veterinària per gossos i gats. Tenim probiòtics, xarops per la tos, relaxants per aquells dies que estan més inquiets, i fins i tot productes per cuidar les articulacions dels més grans.

nutricio personalitzada

Nutrició personalitzada

Fem un estudi de les teves mesures antropomètriques, els teus hàbits i el teu estat de salut. Avalats per experts de la UNIVERSITAT DE NAVARRA que et garanteixen el màxim rigor científic.

Actualment disposem dels següents serveis:

-PROGRAMA PES IDEAL: t'ajudem a aconseguir els teus objectius de la manera més saludable.

-PROGRAMA CARDIOVASCULAR: ajudem a controlar la hipertensió arterial, hipercolesterolèmia, diabetis, obesitat...

-PROGRAMA 50+: ajudar a millorar les molèsties associades a la menopausa.

-PROGRAMA REGULARITAT INTESTINAL: per persones que vulguin millorar problemes d'estrenyiment mitjançant dieta i exercici.

-TESTS NUTRIGENÈTICS PERSONALITZATS DE PRECISIÓ: perquè la teva genètica et fa diferent per dintre i per  fora. És per això, que gràcies al coneixement dels teus antecedents familiars, el teu fenotip  i el teu estil de  vida  es pot dissenyar un tractament nutrigènetic  de precisió.

terapies naturals

Teràpies naturals

Solucions alternatives a les farmacològiques basades en elements naturals i menys agressives pel nostre cos. Es poden fer servir tant com a prevenció, tractament o complementaries a altres teràpies.

cessio tabaquicas

Cessació tàbaquica

Si vols deixar de fumar et podem ajudar, ja que desenvolupem un programa de seguiment, a més de facilitar el consell antitabac de manera individualitzada i dispensar tractament substitutori de nicotina en cas necessari.

Et farem la mesura del teu nivell de monòxid de carboni (CO) que és un gas tòxic que es genera en la combustió del tabac i disminueix el transport d'oxigen al teu cos. El seu nivell és un indicador molt fiable dels teus avenços.

telemedicina mataro

Telemedicina

Disposem d'un servei de telemedicina de diferents especialitats: pediatria, veterinària, medicina general, prevenció COVID, nutrició i psicologia. La consulta és gratuïta i a través de videoconferències pel teu mòbil.

Obrir chat
Necessites ajuda? 🙋‍♀️
Hola 👋
Fes el teu encàrrec per WhatsApp!