Sobre nosaltres

Descobreix la nostra història

Va obrir les seves portes al juliol de l’any 2018 a l’Avinguda Jaume Recoder 62 de Mataró, i actualment s’ha convertit en una farmàcia moderna i referent en la zona, tant pel seu ampli ventall de productes com per la professionalitat i qualitat humana del seu equip, que està en continua formació per donar-te sempre el millor consell farmacèutic.

Farmàcia Picornell, va néixer amb l’esperit del tractament holístic del pacient, ja que entenem a l’ésser humà d’una manera integral, amb tots els aspectes que poden intervenir en la millora i recuperació de la seva salut. I així, poder oferir els recursos i la informació necessària per millorar i potenciar la vostra qualitat de vida.

Per aquest motiu hem desenvolupat serveis més enllà de la dispensació, com ara servei de nutrició, deshabituació tabàquica, determinació del perfil lipídic i glucosa, ortopèdia…

A més de col·laborar activament amb centres propers per donar-vos la millor orientació per la cura de la vostra salut.

Et convidem a fer que ens coneguis tant en l’àmbit personal com per via en línia, ja que estem només a un missatge de distància teu! Gràcies al nostre Whats App (676629507) on podràs fer consultes, encarregar productes i inclús fer les teves compres, o a Instagram (@farmaciapicornell).

A Farmàcia Picornell  ara més que mai… cuidem de tu!

El nostre equip

Aina Picornell

Farmacèutica i titular de Farmàcia Picornell. La seva missió és la gestió i organització de l'equip. Sempre anima a donar el millor consell i forma al seu equip en tots els àmbits de l'atenció farmacèutica.

Dona emprenedora, proactiva, sempre buscant la manera d'oferir el millor servei a tothom que entra a la farmàcia. Mare de dos nens petits, la Laia i el Roger, el seu temps el dedica a la família i a projectes de millora de gestió d'oficina de farmàcia.

Rosa Mª Bosch

Farmacèutica des de l'any 1990, fa més de 20 anys que treballa en aquesta farmàcia i sempre il·lusionada com el primer dia. Gaudeix de l'atenció farmacèutica, aclarir dubtes i ajudar als clients. Li agrada tot el relacionat amb la farmàcia, dietètica, nutrició, ortopèdia i fitoteràpia.

És una enamorada de la natura, i el seu temps lliure fa senderisme. També gaudeix de fer treballs manuals, com la costura, però sempre acompanyada de la seva família.

Irene

Tècnica en farmàcia i 18 anys formant part d'aquest equip. Sempre li ha interessat tot el relacionat amb nadons i puericultura, però la seva passió és l'estètica.

Fora de la farmàcia sempre que pot viatja amb la seva família i amics. També és una apassionada de la pastisseria!

Elvira

Porta més de 20 anys amb nosaltres. Farmacèutica interessada en les teràpies naturals, fitoteràpia i aromateràpia, com eina per millorar qualitat de vida dels nostres pacients tan física com emocionalment. Gaudeix fent formulació magistral i SPD.

Quan es treu la bata agafa la seva maleta i viatja per tot el món, també treu temps per les tècniques de mindfulness. Apassionada d'Egipte, Perú... i les cultures antigues i la seva història.

Ana

Tècnica en farmàcia amb més de 21 anys d'experiència. Apassionada de la cosmètica, el maquillatge i la imatge personal.

Enamorada dels seus dos fills i la seva família. És aficionada a l'actuació, ja que va estudiar teatre. Li encanta cuidar els petits detalls per fer les coses més boniques.

Marc

Estudiant de farmàcia, ja gairebé farmacèutic!! Porta amb nosaltres més de dos anys. El que més li agrada de la farmàcia és la dispensació i el contacte amb el pacient, la fitoteràpia i l'aromateràpia. En el seu temps lliure li agrada jugar al pàdel, viatjar per tot el món i gaudir dels moments amb família i amics.

Rosa M Lara

Farmacèutica amb més de 20 anys d'experiència, amb nosaltres des de fa una mica més de 2 anys. Li agrada el consell i l'atenció farmacèutica en tots els àmbits, apassionada de la cosmètica, maquillatge, la fitoteràpia, la nutrició i l'alimentació saludable.

Fora de la farmàcia és una apassionada de l'esport: pàdel, muntanya, bicicleta... Li agrada descobrir llocs nous i experiències noves, ja que sempre està a la recerca de coses per aprendre.

Carme

Tècnica en farmàcia amb més de 40 anys a l'equip. La seva vocació és l'atenció personalitzada al client, millorar la qualitat de vida de les persones grans mitjançant l'ortopèdia i les ajudes dinàmiques i la prevenció i millora de les possibles lesions als esportistes.

Els caps de setmana surt a fer senderisme. I sempre que pot, va al teatre. També la música i la seva família ocupen el seu temps lliure.

Cristina

Porta 8 anys treballant amb l'equip. Professionalment li agrada nutrició i alimentació saludable, així com els productes naturals que poden millorar la qualitat de vida o complimentar tractaments dels nostres clients.
En el seu temps lliure té com afició la dansa, viatjar, la fotografia i el món de les xarxes socials.

Amb l'objectiu d'oferir-te el millor servei

Col·laboradors

Coneix els nostres col·laboradors que asseguren un servei professional excel·lent.

CENTRE CGO MARESME

Escola de mares

Servei inclòs dintre del CENTRE CGO MARESME que és centre de referència tant en l'àmbit ginecològic com obstètric. Aquí trobaràs a un gran equip professional i humà on aprendràs tot el necessari per a un bon embaràs, part i postpart.

batec maresme

Batec Maresme

Centre d’entrenament personal dedicat a l’exercici terapèutic individualitzat per la millora de la teva salut. Integrat per graduats en fisioteràpia, CAFE i osteòpates que et dissenyaran un pla terapèutic segons les teves necessitats, edat, objectius.

Obrir chat
Necessites ajuda? 🙋‍♀️
Hola 👋
Fes el teu encàrrec per WhatsApp!