BENVINGUT OCTUBRE

QUÈ PASSARIA SI AVUI ET DEDIQUESSIS 10 MINUTS?

I SI HO FESSIS TOTS ELS DIES?

Les vacances s’acaben, hem descansat, desconnectat de les rutines i obligacions, oblidat provisionalment a centenars de persones relacionades amb el treball per unes setmanes, hem aparcat problemes pendents… Però les setmanes de vacances han passat molt de pressa i ara, no toca més remei que recuperar la nostra vida i retrobar-nos amb les nostres activitats diàries.

Ara pots aprofitar per incloure hàbits més saludables

Encara que no t’ho sembli, incloure petites accions diaries, poden dur canvis positius a la teva vida. A continuació et proposem algunes idees per començar.

  • OBJECTIU “BONA CARA“: Comença una rutina facial i cuida la teva pell. Així a més d’ajudar-la a recuperar-se de l’estiu et veuràs radiant.
  • OBJECTIU “SOMRIURE DE PEL·LÍCULA“: tingues cura de les teves dents. En aquest temps de mascareta i poca vida social han estat una mica les grans oblidades. Aprofita per fer un tractament blanquejant, o reparador del teu esmalt.
  • OBJECTIU “PES IDEAL“: planifica els teus menjars o aprofita aquests 10 minuts per fer un àpat sa i saludable. També pots incloure un pla Detox per deixar enrere els excessos de l´estiu.
  • OBJECTIU “RELAX“: fes de la teva dutxa diària un SPA, utilitza olis essencials, cremes hidratants o mascaretes nutritives pel teu cabell.
  • OBJECTIU “MENT EN CALMA“: aprofita uns minuts de calma i de silenci per escoltar el teu interior. I per fer-ho més agradable aprofita els beneficis dels olis essencials que t’ajudaran a trobar aquest moment de pau.

Si tens un objectiu, a Farmàcia Picornell podem ajudar-te, així que no dubtis en contactar amb nosaltres per aconseguir un estil de vida més saludable.

Farmàcia Picornell (@farmaciapicornell)

Obrir chat
Necessites ajuda? 🙋‍♀️
Hola 👋
Fes el teu encàrrec per WhatsApp!