5 BENEFICIS DEL CLICK & COLLECT QUE NO CONEIXES

Que és Click & Collect?

Click & Collect és un servei que et permet comprar a través de WhatsApp i recollir a la farmàcia, on trobaràs un taulell en el qual et lliuraran la teva compra de manera immediata.

Et donarem 5 motius perquè comencis a fer-ho:

1. NO FARÀS CUES: Aquest és potser el punt més favorable, quan arribes a la farmàcia t’atendran directament sense fer cues, ja que hem habilitat un taulell específic per a això, així no perdràs temps.

2. PRODUCTES ESGOTATS: A vegades et pots tornar boig buscant un producte determinat i fas cues i cues esperant comprar alguna cosa que vols o necessites, però està esgotat. Conclusió: t’has desplaçat per a res. Això no et passarà si compres de manera online i després només ho hauràs de recollir, ja que tindràs preparat el teu producte per a quan arribis.

3. RESPOSTA RÀPIDA I ADAPTADA A TU: A més de no fer cues, pots demanar-ho quan vulguis, des d’on vulguis i recollir-ho a l’hora que vulguis. Així aquest temps de desplaçament i l’espera a ser atès, el pots utilitzar en una cosa realment important per a tu. A més, no has d’anar a una hora concreta per a assegurar-te que no s’esgoti el producte, sinó que estarà reservat i guardat esperant-te.

4. UN EQUIP DE PROFESSIONALS DE LA SALUT A NOMÉS UN CLIC DE DISTÀNCIA: T’agradaria portar a la teva farmàcia de confiança a la butxaca? Per què la bona notícia és que pots!! T’atendrà en tot moment personal de la farmàcia, per la qual cosa l’atenció és totalment professional i podran resoldre els teus dubtes en qualsevol moment.

5. POTS TRIAR EL MÈTODE DE PAGAMENT: per Bizum, pagament a través de WhatsApp o directament en el moment de recollir la teva comanda.

Així que a què esperes per provar-ho? Són tots avantatges!

Rosa Mª Lara ( farmaceutica Farmàcia Picornell)

Obrir chat
Necessites ajuda? 🙋‍♀️
Hola 👋
Fes el teu encàrrec per WhatsApp!