NOUS PROPÒSITS

Ja saps quins són els teus propòsits per aquest any nou?

Ara que comença un nou any, tenim nous dies per introduir canvis a la nostra vida, per equivocar-nos i tornar a començar. Tenim nous dies per viure, però si alguna cosa tenim clar, és que la salut és el més important.

Com cada inici d’any, arriben les llargues “llistes de propòsits” que tenen com a objectiu millorar les nostres vides. I cada any ens proposem uns objectius que rarament arribem a complir.

Has pensat alguna vegada per què molts dels nostres propòsits mai arribem a terme?

Normalment, és perquè les nostres expectatives són massa altes i no són fàcil assolir-les. Això ens porta a un estat de frustració, que és tot el contrari al que volem.

Així que et proposo una reflexió, per qué no em comptes de proposar-te, per exemple, “començaré a fer running”(de fet si no ho has fet mai, és bastant poc probable que ho acabis fent), no et proposes surtir a caminar cada dia, o ser menys sedentari…?, al final és millor canviar petits hàbits a la teva vida, ja que la suma d´aquests canvis et portarà a un estil de vida més saludable.

Fer petits canvis en el nostre dia a dia, és la millor manera per aconseguir els nostres objectius sense arribar al sentiment de frustració

Així que et donem uns petits consells:

1. Oblida’t de la paraula “propòsit” i pensa que no hi ha propòsits que complir, sinó nous hàbits que adquirir.

2. Marca’t uns límits i tria de manera senzilla aquells propòsits que no et faran abandonar a la primera oportunitat, aquells que no et portin a un estat de frustraciò.

3. I el més important, tria allò que realment et faci feliç o millorar la teva salut.

Al final tot es resumeix estimar-se a si mateix i alliberar-se de tot el que no és sa: tabac, alimentació incorrecta, sedentarisme…

Però sobretot, busca una motivació al teu voltant, alguna cosa que et faci feliç, perquè el que et porta felicitat, rarament s’abandona.

Si necessites orientació per aconseguir els teus nous propossits, recorda que pots demanar-nos consell, sigui en persona, per telèfon o via whassap, i estarem encantats de formar part del teu projecte saludable per aquest any.

Feliços propòsits 2022!

Obrir chat
Necessites ajuda? 🙋‍♀️
Hola 👋
Fes el teu encàrrec per WhatsApp!