Saps realment per què cau el teu cabell?

Avui dia coneixem cada vegada més dels factors que poden alterar tant el creixement com la caiguda capil·lar. Controlar-los de manera simultània, amb un enfocament holístic, serà clau per a aconseguir evitar la caiguda i que el teu cabell creixi sa i bonic.

I que significa un enfocament holístic?

Es tractaria d’un tractament enfocat a tractar totes les causes de l’afebliment o caiguda del nostre cabell, ja que només des d’un enfocament integral del problema podrem obtenir els millors resultats.
Avui dia es poden diferenciar dos grups de causes principals, les que provenen del nostre interior o intrínseques i les que són externes al nostre organisme o extrínseques.
Només tractant la caiguda des de tots els punts tindrem un efecte realment important i per això necessitem un producte que tingui en consideració totes aquestes causes.

Només tractant la caiguda des de totes les causes tindrem un efecte realment important i per això necessitem un producte que tingui en consideració totes les necessitas

Fa anys, es creia que el cabell només s’alterava si hi havia una malaltia o un dèficit molt greu de vitamines i avui dia considerem altres factors com:

La contaminació, crea en el nostre organisme radicals lliures que produeixen inflamació en les nostres cèl·lules, incloses que creguin el nostre cabell.
L’estrès, genera cortisol que produeix una disminució de la irrigació dels vasos sanguinis que alimenten les nostres cèl·lules capil·lars.
Nutrició inadequada, provocada per la ingesta de processaments i l’alimentació poc organitzada.
Les hormones, aquestes controlen moltes funcions del nostre organisme, i una alteració pot provocar l´envelliment prematur dels nostres fol·licles pilosos i un cabell de pitjor qualitat.
Post-covid, un dels efectes secundaris més comuns és una caiguda bastant rellevant en molts pacients que han sofert aquesta malaltia.

Així que per a obtenir resultats reals, a més de complir unes normes bàsiques per una forma de vida saludable, hem d’optar per productes, anomenats nutricosmètics que no es centrin en un d’aquests problemes, sinó que els tracti tots.

Nosaltres recomanem el tractament OLISTIC.

I per què ens ha enamorat? molt senzill, la seva composició és de les més completes que hi ha actualment, és 100% vegà i a més no sols frena la caiguda del cabells sinó que millora la pell i ungles. A més que eleva el teu benestar, en tractar també l’estrès.

Un del llocs on es reflexa el teu estat general, és el teu cabell, així que cuidant el teu cabell també cuidaràs de la teva salut.Rosa Mª Lara (farmacèutica)

Obrir chat
Necessites ajuda? 🙋‍♀️
Hola 👋
Fes el teu encàrrec per WhatsApp!